Invulling

Websites:

Als u iets zoekt, gebuikt u een zoekmachine zoals Google. Wij willen dat Google uw site als eerste vindt. Wij zullen uw teksten hier optimaal op aan passen. Dit is een onderdeel van het SEO (Search Engine Optimalization) proces. Onze tekstschrijvers zorgen ervoor dat uw headers,  homepage en alle pagina’s op uw site aantrekkelijk klinken, terwijl tegelijkertijd alle relevante zoekwoorden voor uw website gebruikt worden.  Als iemand ook maar iets relevants over uw website opzoekt, zal hij u vinden. Uw potentiële klanten zullen met interesse lezen wat u te bieden heeft. Eigen teksten aanleveren is ook mogelijk welke wij dan zullen aanpassen op uw aangeleverde keywords. Uiteraard zijn alleen grammaticale aanpassingen, of teksten zonder de nadruk op zoekmachine optimalisatie ook mogelijk.

Webwinkels:

Het vullen van een webwinkel met artikelen kan een tijdrovend klusje zijn. Een klusje waar u niet altijd tijd voor heeft. Wellicht heeft u nog een baan naast de webwinkel, heeft u geen tijd of wilt u simpelweg van de luxe genieten om uw webwinkel gevuld te krijgen terwijl u wacht, wij nemen u dit uit handen.

Vertalingen:

Of het nu om een meertalige webwinkel gaat of een websites in verschillende talen, dit is allemaal mogelijk. U levert de tekst aan, wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een perfecte vertaling!

Informeer naar de tarieven.